Oud-bewoners van de Grunobuurt met een vast huurcontract die tijdens de wijkvernieuwing zijn verhuisd, hebben recht op terugkeer naar een nieuwbouwwoning in dezelfde buurt. Dit betekent dat u voorrang krijgt op andere woningzoekenden. De voorrang vindt plaats op basis van de verschillende sloopfases en de periode dat u in de vorige woning woonde.

Wilt u als oud-bewoner gebruik maken van uw recht op terugkeer naar Typhoon? Kom dan op donderdag 30 oktober tussen 16.00 en 19.00 uur langs in Koppel (Grunostraat 1). U kunt hier plattegronden bekijken, een voorkeurformulier ophalen, informatie over huurprijzen krijgen etcetera.

In het overzicht "huurwoningen Overzicht huurwoningen Typhoon" vindt u een overzicht van de straatnaam, het huisnummer en welk woningtype het is. In het overzicht huurwoningen Typhoon op plattegrond kunt u zien waar de huurwoningen zich in het woongebouw bevinden. De huurwoningen zijn geel gemaakt. Hieronder vindt u in pdf-bestanden overzichten van de woningtypes. Let op; sommige woningen zijn van hetzelfde woningtype maar zijn bijvoorbeeld gespiegeld, hebben wel of juist niet een balkon. Op de plattegrond staat aangegeven welk appartement het betreft. Als voorbeeld: G20 betekent Grunostraat 20. J48 betekent James Wattstraat 48.

Plattegronden woningtype 2A
Plattegronden woningtype 2B
Plattegronden woningtype 2C
Plattegronden woningtype 2E
Plattegronden woningtype 3A
Plattegrond woningtype 3B
Plattegrond woningtype 3C
Plattegronden woningtype 3D
Plattegronden woningtype 3G
Plattegronden woningtype 3H
Plattegronden woningtype 3i

We hebben ons best gedaan de informatie zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Desondanks kunnen er fouten ingeslopen zijn. Daarom kunt u geen rechten ontlenen aan de op de website geplaatste informatie (inclusief de plattegronden).

nieuwsbrief

@grunobuurt

Twitter response: "Invalid or expired token."

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Lees de berichten uit de Grunotuin

Ontdek de Plek in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Lees over de VvE van de Bewoners van de Grunobuurt