De komende tijd wordt er na de normale werktijden druk verder gewerkt aan Typhoon. Hieronder volgt een overzicht per dag en de aard van de werkzaamheden.

Doorwerken in verband met afbreken steigers

Zaterdag 1 november werkt de aannemer door. De werkzaamheden bestaan uit het afbreken van steigers op het binnenterrein en eventueel later op de dag aan de Grunostraat. De medewerkers hebben instructies gekregen wat betreft het zo min mogelijk lawaai veroorzaken en zullen ook geen radio's aan hebben.

Beton storten en vlinderen

Op vrijdag 7 november en op vrijdag 14 november worden de vloeren in de centrale hallen van Typhoon gestort en gevlinderd. Het storten en vlinderen moet na elkaar plaatsvinden. Het storten begint om 7.00 uur 's morgens en afhankelijk van hoe snel het beton droogt, wordt er tot 's avonds doorgewerkt. Een eindtijd kunnen we nu helaas nog niet aangeven.

Demontage torenkraan

Op dinsdag 11 november wordt de grote torenkraan gedemonteerd. Dit gebeurt met behulp van een grote mobiele kraan. Deze mobiele kraan wordt deze dag al om 6.00 uur 's morgens opgebouwd. Naar verwachting is de demontage van de torenkraan voor 19.00 uur 's avonds afgerond.

 

nieuwsbrief

@grunobuurt

Twitter response: "Invalid or expired token."

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Lees de berichten uit de Grunotuin

Ontdek de Plek in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Lees over de VvE van de Bewoners van de Grunobuurt