Van artisjok tot zonnebloem, via slak naar aardbeien, dat kenmerkt de Grunotuin aan de Stephensonstraat. Zo’n vijftig hobby-tuinierders verbouwen groentes en fruit in hun eigen stukje moestuin en werken samen om de grotere klussen op de tuin voor elkaar te krijgen.
Dit voorjaar is er een prachtige kas verrezen. De bouw van een tuinhuis en de aanleg van een waterleiding staan ook nog voor 2015 op de rol. Een prestigieus plan al met al!

Van harte welkom!

Elke buurtbewoner is van harte welkom op de tuin. Om een takje van de kruidentuin voor het avondeten te oogsten of een boekje te lezen op het terrasje. Ondertussen wordt de composthoop nog een keertje gekeerd, en leren we van elkaar hoe dat eigenlijk het beste gaat, dat hele tuinieren. De moestuin ligt op een toekomstig bouwterrein van Nijestee, maar voorlopig is er ruimte voor komkommer en tomaat.
Heb je zin om af en toe eens lekker een uurtje mee te bikkelen op één van onze werkdagen of heb je belangstelling voor een tuintje? Dan kan je alvast een kijkje nemen op de tuin en onze Facebookpagina of contact opnemen door te mailen met het bestuur van de vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de Grunotuin vindt u hier.

nieuwsbrief

@grunobuurt

Twitter response: "Invalid or expired token."

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Lees de berichten uit de Grunotuin

Ontdek de Plek in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Lees over de VvE van de Bewoners van de Grunobuurt