De afgelopen maanden is hard gewerkt door Lena van der Wal en Jaap Kraayenhof aan het realiseren van zestig unieke design vogelhuisjes voor de Grunobuurt. Het eindresultaat ziet er erg mooi uit. Voordat we ze gaan ophangen in de wijk, willen we de vogelhuisjes graag allemaal aan u presenteren. Als de vogelhuisjes eenmaal opgehangen zijn, zien we ze hoogstwaarschijnlijk nooit meer allemaal bij elkaar. Daarom gaan we ze exposeren in de hal van voormalig RO/EZ aan het Gedempte Zuiderdiep 98. 

Officiële opening

Op donderdag 26 februari aanstaande vindt om 17.00 uur de officiële opening van de expositie plaats. Lees hier de uitnodiging.

Duur expositie

Van 27 februari tot en met 24 maart 2015 kunt u de vogelhuisjes bekijken. Iedere werkdag kunt u hier binnenlopen van 9.00 tot 17.00 uur.

Maak kans op een speciaal voor u gemaakt vogelhuisje

Bij de expositie hoort ook een prijsvraag. Zoek de twintig goede vogelhuisjes bij de bijpassende woningen en maak kans op een speciaal voor u gemaakt design vogelhuisje. Een kans om niet te laten liggen!

→ Lees ook het bericht 'Grunobuurt krijgt vogelhuisjes' op OOG TV.
→ Bekijk hier de foto's.

Vogelhuisjes ROEZ

nieuwsbrief

@grunobuurt

Grunobuurt

Buurtcentrum Stadspark in de Grunobuurt, met diverse sportieve, culinaire, creatieve en culturele activiteiten… https://t.co/F0ClDg5Z7X

Grunobuurt

Voor in de agenda: maandag 28 mei van 16-20u inloopavond over onderdoorgang Paterswoldseweg in het Willem Lodewijk.… https://t.co/k9RwojGUGW

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Lees de berichten uit de Grunotuin

Ontdek de Plek in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Lees over de VvE van de Bewoners van de Grunobuurt