De makers van het Free Café Groningen zijn van plan een stukje wonderland te creëren in het Stadspark: De Wandeling. Een plek waar iedereen welkom is voor ontmoetingen en workshops, om een hapje te eten en van de natuur te genieten.

Het idee is om deze plek als Groningers samen op te bouwen en draaiende te houden: iedereen is welkom te helpen, mee te denken, te maken en te doen. Zo kan deze plek zonder geld functioneren en is alles gratis.

Er wordt wekelijks gewerkt in buurtpand Koppel (Grunostraat 1) om deze plannen dichterbij de werkelijkheid te brengen. We nodigen jullie uit om langs te komen op zondag 7 februari tussen 13:00 en 15:00 uur. We geven een uitleg van het basis idee, de plannen en waar we mee bezig zijn. Vervolgens zal er elke eerste zondag van de maand een inloop gehouden worden tussen 13.00 en 15.00 uur. De bewoners van de Grunobuurt zijn van harte welkom om te luisteren, vragen te stellen en mee te helpen!

Meer info over Free Café Groningen vind je op de website: http://thefreecafe.wix.com/groningen

 

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK