Zaterdag 16 april .... de datum is bekend !!

LenteKriebels is door de jaren heen in Groningen uitgegroeid tot een omvangrijke en gezellige schoonmaakactie. Jaarlijks doen buurtbewoners, scholen, verenigingen en sportclubs mee. Vanaf 2015 doet de Grunobuurt ook mee, onder de naam GrunoKriebels.

Hoewel onze buurt een relatief fruitige buurt is, zijn er altijd hoekjes die wel wat aandacht kunnen gebruiken. Die schoonmaakaandacht gaan we zaterdag 16 april van 10.00 tot 13.00 weer geven, want opgeruimd staat tenslotte netjes.

Buurtbewoners steken de handen uit de mouwen

Zaterdag 16 april verzamelen we vanaf 10.00u in buurtpand Koppel, Grunostraat 1. Na de koffie lopen we gewapend met hesjes, grijpertjes en vuilniszakken de buurt in om afval op te ruimen.

Heb je meer zin om een groen uitgeslagen verkeersbord of je eigen stoep te schrobben? Sla je slag! Voor iedere schrobber, poetser en opruimer uit de schone Grunobuurt is er om 12.30 lunch (broodjes en soep) in buurtpand Koppel.

Samen maken we het schoon

Vanaf eind maart vind je op verschillende plekken gele postertjes met de oproep om mee te doen met de grote schoonmaakactie. Doe je ook mee? Opgave is niet nodig. Zaterdag 11 april 10.00-13.00 in je agenda vrij houden is handig. Vraag vooral ook buren en kennissen om de handen uit de mouwen te steken, zodat de Grunobuurt opgeruimd de lente ingaat!

Programma GrunoKriebels 11 april 2015

10.00 – 10.30 inloop met koffie, thee & limonade
10.30 – 12.30 opruimen Grunobuurt
12.30 – 13.00 lunch (soep en broodjes)

Help ook mee zwerfvuil opruimen in onze Grunobuurt !!

Zie hierbij de affiche ... met dank aan: Studio Missonice (concept en grafisch ontwerp)

nieuwsbrief

@grunobuurt

Twitter response: "Invalid or expired token."

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Lees de berichten uit de Grunotuin

Ontdek de Plek in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Lees over de VvE van de Bewoners van de Grunobuurt