Bij de Heel de Buurtvergadering van 25 juni 2018 opperde een buurtbewoonster om een buurtbieb en kruidenpluktuintjes te plaatsen in de buurt. Buurtcentrum Stadspark heeft bevestigd dat voor het aanleggen van kruidenpluktuintjes de al bestaande stenen bloembakken aan de voorkant van het buurtcentrum gebruikt mogen worden. In overleg met het buurtcentrum kan buurtbewoonster Thea Hafkenscheid samen met een aantal andere vrijwilligers dit plan vroeg in het voorjaar van 2019 uitvoeren.

Grunobuurtbieb

Inmiddels is iemand gevonden voor het ontwerpen en vervaardigen van twee boekenkastjes voor een buurtbibliotheek op straat. De locatie(s) zijn nog niet bekend. Suggesties zijn welkom!
Het plan is om met twee buurtbiebkastjes te beginnen: één voor literaire boeken, één voor het wat lichtere genre.

Meehelpen?

Zin om mee te helpen bij de begeleiding van een van deze projecten? Geef je dan op bij Thea Hafkenscheid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs bij een spreekbuurtje in buurtpand Koppel (Grunostraat 1). Het eerstvolgende spreekbuurtje is op maandag 1 oktober (elke eerste maandag van de maand). Thea is 1 oktober ook aanwezig op het spreekbuurtje.

Buurtbieb in de Badstratenbuurt
De buurtbieb in de Badstratenbuurt

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK