Vanaf woensdag 31 oktober tot en met zaterdag 3 november staat het festival over de toekomst van Groningen en de regio in het teken van GELUK.

Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de stad en omgeving. Samen denken en dromen over hoe de toekomst van Groningen zou kunnen zijn en laten zien wat er nu al gebeurt in Groningen. Tijdens Let’s Gro worden goede ideeën voor de toekomst opgehaald. En jij kan hier aan deelnemen.

Er zijn inspirerende sprekers uitgenodigd om hun visie op geluk met de bezoekers te delen. De sprekers zijn: Meik Wiking, directeur van het Happiness Research Institute en auteur van ‘The little book of Hygge’, Ap Dijksterhuis, hoogleraar Sociale en Cultuurpsychologie aan de Radboud Universiteit, Patrick van Hees, auteur van ‘De Geluksprofessor’, ‘De Geluksoma’ en ‘Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk’ en Kees Klomp, Purpose Economy Consultant  en komen hun visie op geluk met bezoekers delen.

Maar is er meer, veel meer. Er is genoeg te beleven, ervaren, zien, leren voelen en horen. Vier dagen lang inspireren en geïnspireerd worden. Er zijn 100 programma’s geagendeerd, kijk op de website www.letsgro.nl wanneer welk onderwerp aan bod komt. Voor sommige onderwerpen moet je je aanmelden.

Het hoofdthema GELUK is niet zomaar gekozen. Groningen is namelijk een van de gelukkigste steden in Europa, bleek uit eerder onderzoek van de Europese Commissie. Als men het heeft over geluk in relatie tot de toekomst, valt er natuurlijk een hoop te ontdekken. Wat moeten we koesteren en waar is verbetering mogelijk? Maar natuurlijk komen er nog meer thema’s aan bod tijdens het festival, zoals cultuur, energie, leefomgeving, mobiliteit en onderwijs.

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK