De afgelopen maanden is hard gewerkt door Lena van der Wal en Jaap Kraayenhof aan het realiseren van zestig unieke design vogelhuisjes voor de Grunobuurt. Het eindresultaat ziet er erg mooi uit. Voordat we ze gaan ophangen in de wijk, willen we de vogelhuisjes graag allemaal aan u presenteren. Als de vogelhuisjes eenmaal opgehangen zijn, zien we ze hoogstwaarschijnlijk nooit meer allemaal bij elkaar. Daarom gaan we ze exposeren in de hal van voormalig RO/EZ aan het Gedempte Zuiderdiep 98. 

Officiële opening

Op donderdag 26 februari aanstaande vindt om 17.00 uur de officiële opening van de expositie plaats. Lees hier de uitnodiging.

Duur expositie

Van 27 februari tot en met 24 maart 2015 kunt u de vogelhuisjes bekijken. Iedere werkdag kunt u hier binnenlopen van 9.00 tot 17.00 uur.

Maak kans op een speciaal voor u gemaakt vogelhuisje

Bij de expositie hoort ook een prijsvraag. Zoek de twintig goede vogelhuisjes bij de bijpassende woningen en maak kans op een speciaal voor u gemaakt design vogelhuisje. Een kans om niet te laten liggen!

→ Lees ook het bericht 'Grunobuurt krijgt vogelhuisjes' op OOG TV.
→ Bekijk hier de foto's.

Vogelhuisjes ROEZ

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Vandaag, zondag 20 januari, is de tijdelijke overweg aan de Paterswoldseweg gesloten tot ca. 14u. Dit i.v.m. tijd… https://t.co/kcMVWij0vG

Grunobuurt

Woon je vlakbij het spoor? Lekker slapen dan vannacht, want in de nacht van zaterdag op zondag, 20 januari, vanaf 0… https://t.co/zWJzI69EKL

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok