Aan bewoners, ondernemers en instellingen van de Grunobuurt (Paterswoldseweg)

11 april 2018

Geachte heer, mevrouw,

In opdracht van de gemeente Groningen is Hemmen Aanneming Wegenbouw bezig met het vernieuwen van de riolering in de Grunobuurt.

Aanleiding brief
In 2017 hebben wij een nieuwe riolering aangelegd in de rijbaan en fietspad van de Paterswoldseweg. Dit betreft een gescheiden rioolstelsel met een leiding voor ‘schoon regenwater’ en ‘vuilwater’ (gootsteen, toilet, douche e.d.). Het regenwater hoeft niet gezuiverd te worden en gaat rechtstreeks naar de sloot langs de Concourslaan. Deze werkzaamheden brengen dusdanig veel verkeershinder met zich mee, dat we deze werkzaamheden in het weekend moeten uitvoeren.

Wanneer
Op vrijdag 13 april 2018 van 19.00 uur tot 22.00 uur wordt gestart met het verwijderen van het asfalt uit de rijbaan. Op zaterdag 14 april van 7.30 uur tot 16.00 uur wordt de nieuwe riolering aangebracht en op zondag 15 april van 8.00 uur tot 16.00 uur wordt de sleuf aangevuld met zand en wordt er een tijdelijke bestrating in de rijbaan aangebracht.

Bereikbaarheid
De Paterswoldseweg blijft in 2 richtingen berijdbaar voor autoverkeer. De busstrook zal fungeren als rijbaan voor verkeer richting centrum.

Informatie
Wij proberen onze werkzaamheden zo uit te voeren dat de omgeving er zo min mogelijk last van heeft. Maar het is onvermijdelijk dat het werk aan de riolering overlast met zich meebrengt.

Hebt u vragen naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u contact opnemen met: Dhr. M. Bolk Uitvoeder bij Hemmen bv. Tel. 06-23 5231 73 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Hemmen Aanneming Wegenbouw BV

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Wil je dat jouw kind beter voor zichzelf opkomt? Meld je kind dan aan voor de training Sociaal weerbaar. Vanaf 27 f… https://t.co/VvVrk9GqWA

Grunobuurt

Pieter Bregman (Nijestee) vertelt in de Volkskrant over de problemen rond bouw sociale huurwoningen in de Grunobuur… https://t.co/OvHlLx2VLM

Grunobuurt

In de Snelliusstraat is dit weekend ingebroken. Via het balkon en een raampje naar binnen gekomen. Lamp was aan! De… https://t.co/2WPr0FmuUa

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok