Speeltuin

  • Klimaatadaptatie en uitstel speeltuin bij wijkvernieuwing


    Naar: Nieuwsbrief Nijestee, Grunobuurt, april 2021

    Woningcorporatie Nijestee heeft in samenspraak met Gemeente Groningen de inrichting van de openbare ruimte in het noordelijk deel van de Grunobuurt meer klimaatadaptief gemaakt. In het kader van wijkvernieuwing hebben ze een aantal maatregelen uitgewerkt die bij extreme regenval moet voorkomen dat water de nieuwe woningen binnenkomt.

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.