Voor vragen, opmerkingen, het doorgeven van buurtnieuws, het aanvragen van een welkomstpakket of om je aan te melden voor de nieuwsupdate kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meedenken en -doen met de Activiteitengroep Grunobuurt? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samen maken we de buurt!

 

Mailtips

Welkomstpakket

• Nieuw in de buurt of wil je nieuwe bewoners van harte welkom heten met een welkomstpakket? Geef dan alleen het adres door (in verband met de privacy). De wijkraad zorgt ervoor dat het pakket op het juiste adres bezorgd wordt.
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wijkraad

• De wijkraad is volop in ontwikkeling en staat altijd open voor frisse ideeën. Heb je een idee, erger je je aan iets in de buurt of wil je actief meedenken of -doen met de wijkraad? Stuur een mail of kom langs op het spreekbuurtje: een spreekuur voor de buurt, maar dan een half uurtje. Je vindt de spreekbuurtjes op Twitter, Facebook en natuurlijk in de Agenda.
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Webredactie

• Heb je een fout gezien op de website of wil je de webredactie ergens anders over feedback geven? We horen het graag!

• De webredactie is altijd op zoek naar nieuwsjagers. Heb je iets gezien of meegemaakt in de buurt en heb je zin daarover een artikeltje te schrijven? Kom maar op met je tekst.

• De webredactie is dol op foto’s. Een serie foto’s kunnen we plaatsen op Fotogalerij Grunobuurt, maar ook een individuele foto vinden we leuk, bijvoorbeeld om te plaatsen op onze Facebookpagina of op ons Twitter- of Instagramaccount (of alle drie tegelijk ;).

• Zin om lid te worden van de webredactie? Dat kan: we zijn op zoek naar iemand met verstand van Joomla! en buurtbewoners die weten hoe je content kunt maken en vinden. Je bent van harte welkom in de gezellige webredactie, bestaande uit Bouke, Harald, Jan en Bram.
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vriendelijke groet, wijkraad Grunobuurt

 

Grunobuurt logo header

 

@grunobuurt

Grunobuurt

Last van strafbaar parkeergedrag door bijvoorbeeld bezoekers van een evenement? Tip van de BOA: meteen melden via… https://t.co/PmAnuE8Xq6

Tegel sec Vrouger

Alle Nieuws sec

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok