In de Grunobuurt is het vierde woonblok van Nijestee – genaamd Lampisterie – bijna klaar! Lampisterie krijgt 101 appartementen in de sociale huur, waarvan 15 woningen bestemd zijn voor jongeren met een lichamelijke beperking. Als alles volgens planning verloopt levert Nijestee Lampisterie 16 november 2020 op. Half oktober wordt duidelijk wat de definitieve opleverdatum is.

In de week van 24 augustus (week 35) start Nijestee met de verhuur van de eerste appartementen. De appartementen worden tot en met week 43 (de week van 19 oktober) stapsgewijs aangeboden via WoningNet.

Op deze pagina staan de plattegronden, het huurprijzenoverzicht, wanneer de woningen worden aangeboden via WoningNet en alle belangrijke informatie rondom het wonen in Lampisterie.

De kale huurprijzen variëren tussen de € 600 en € 712,72 per maand, afhankelijk van het type woning. De servicekosten zijn € 35,14. Afhankelijk van uw inkomen kunt u huurtoeslag voor de kale huur en de servicekosten ontvangen. De kosten zijn exclusief water, elektra, verwarming en koeling. Het voorschot voor de levering van verwarming en koeling via WarmteStad wordt geschat op € 120 per maand.


Lees ook deze artikelen:

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

wijkvernieuwing Grunobuurt-Noord

Stadspark Groningen tegel sec

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.