Op 11 april j.l. heeft de Grunobuurt meegedaan met de grote voorjaarsschoonmaak actie van de gemeente.

Ieder jaar zijn er vanuit onze wijk groepjes mensen die meedoen met Lentekriebels maar het leek de wijkraad een leuk idee om los daarvan nu eens een actie voor de hele wijk te organiseren, onder de naam “Grunokriebels”. Op een zonnige ochtend zijn met dat doel zo’n 15 enthousiaste buurtbewoners bij elkaar gekomen in buurtpand Koppel. Na een kopje koffie hebben die zich in 2 groepjes opgesplitst om met vuilniszakken en grijpertjes het zwerfvuil van de straten te verwijderen.

Ondanks dat de Grunobuurt een relatief schone wijk is zijn er met elkaar naar schatting 30 vuilniszakken zwerfafval verzameld. Incidentele kapotte parasols en delen van fietsen niet meegerekend. Na 2 uurtjes gemoedelijk werken is er in het buurtpand afgesloten met broodjes en heerlijke zelfgemaakte soep. Woningbouwvereniging Nijestee heeft als waardering gratis bidons voor de deelnemers beschikbaar gesteld.

Alle mensen die hebben meegewerkt aan deze geslaagde actie: bedankt! Het was een gezellige ochtend die zeker voor herhaling vatbaar is!!

Zie de foto's

IMG 7636

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK