Mona Hofman-Hassan woont al meer dan 20 jaar in de Grunobuurt en jarenlang gaf ze Franse les aan volwassenen en kinderen in het Buurtcentrum Stadspark. Nu vond zij het tijd voor een nieuwe uitdaging en ze heeft de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Haar eigen bedrijfje is genaamd 'Ludiek' (van het Franse ludique en dat betekent 'speels').

Sinds kort geeft Mona Franse les – aan wie maar wil – in de Grunobuurt. Beginners, volwassenen, kinderen vanaf 9 jaar (groep 7/8) ... maar ook bijles. De nadruk van Mona's lessen ligt op spreek- en luistervaardigheid.

Dus gaat u vaak naar Frankrijk en wilt u daar Frans spreken? De Franse taal leren of uw Frans verbeteren door uw reeds geleerde Frans een beetje op te frissen? En dan ook dicht in de buurt? Dan bent u van harte welkom bij Mona voor een gratis les.

Wanneer: op vrijdag

Waar: buurtpand Koppel, Grunostraat 1

Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK