Bijna elke maand vind je op Grunobuurt.nl een nieuwe Ontdek de plek: een foto van een detail van een huis, gebouw, straat, hek, tuin (kortom, ‘object’) uit de Grunobuurt. Wat is de oplossing van Ontdek de plek van december en wat is de eerste plek van 2016?

Dit was de plek van december 2015:

2015 12 ontdek de plek

Op deze foto staat het gebouw op de hoek van de Van Leeuwenhoekstraat en de Huygensstraat. De geveldecoratie is gemaakt door Anno Smith. Een kleine (maar mooie) expositie van zijn werk is nog tot 16 mei 2016 te zien in het Groninger Museum. Vier inzenders hadden deze plek goed geraden. Gefeliciteerd!

Ontdek de plek #10 – februari 2016

Febr 2016

Deze foto is gemaakt bij de Grunotuin, aan de Stephensonstraat. De tekst staat op het elektriciteitskastje bij de boomgaard, vlakbij het Hoornsediep.


Op zoek naar andere plekjes in de Grunobuurt? Je vindt ze hier allemaal op een rijtje. Veel plezier!

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Woon je in de Grunobuurt dan kun je zondag a.s. meedoen met de Gruno's Kerstwandeling. Deze wordt georganiseerd doo… https://t.co/ytYg0Izv5z

Grunobuurt

Zondag 23 december, 21u De Rank (naast ingang Stadspark): Sing-in. Lekker samen bekende kerstliederen zingen met… https://t.co/JyN3bFuGfZ

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok