De Grunobuurt wil een verbindend kunstwerk. Dus komt er een vogelhuisjes-retraiteroute: een wandelpad met zitjes waarbij vogelhuisje de mooie plekjes markeren.

Vrijdag 8 augustus j.l. gingen een aantal wijkbewoners met kunstenares Lena van der Wal de route verkennen. Vroeger waren er in de Grunobuurt twee wijkverenigingen Gruno Zuid en het iets minder chique Gruno Noord. Gescheiden door de Parkweg. Veel huizen in noord zijn gesloopt, de wijk wordt sterk vernieuwd en de twee wijkverenigingen zijn samen gegaan, de Grunobuurt wil daarom een verbindend kunstwerk. De bewoners kwamen zelf met het initiatief en kregen daarbij hulp van de gemeente en Nijestee.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Vandaag, zondag 20 januari, is de tijdelijke overweg aan de Paterswoldseweg gesloten tot ca. 14u. Dit i.v.m. tijd… https://t.co/kcMVWij0vG

Grunobuurt

Woon je vlakbij het spoor? Lekker slapen dan vannacht, want in de nacht van zaterdag op zondag, 20 januari, vanaf 0… https://t.co/zWJzI69EKL

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok