Maandag 28 mei j.l. vond de inloopavond plaats over de werkzaamheden voor de onderdoorgang van de Paterswoldseweg.

Ronald Knegt - Omgevingsmanager van BAM - informeert u graag met behulp van de presentatie welke op die avond is gegeven. Klik hier om de Powerpointpresentatie van BAM te bekijken.

Op de plaats van de spoorwegovergang op de Paterswoldseweg komt een onderdoorgang voor alle verkeer. De treinen en bussen rijden er dan overheen. De voetpaden, fietspaden en wegen rond de onderdoorgang worden opnieuw aangelegd. De onderdoorgang zou de doorstroming van het verkeer moeten bevorderen. Bussen gebruiken dan de busbaan langs het spoor en rijden niet meer om via de Paterswoldseweg en Parkweg. Voetgangers, fietsers en automobilisten hoeven niet meer te wachten voor gesloten overwegbomen.

Planning
Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van details en exacte data van de werkzaamheden om u ook voor te bereiden op de overlast die u hiervan mogelijk kunt ondervinden. Wij zullen u in ieder geval
informeren over de periodes dat er geen treinen rijden, bij afsluiting van wegen, alternatieve routes, geluid en trillingen die de werkzaamheden mogelijk kunnen veroorzaken.

Informatie en vragen
De actuele planning van de werkzaamheden vindt u op de Facebookpagina van BAM Infra over de onderdoorgang.

Achtergrondinformatie over het gehele project en het Spoorplan Noord-Nederland staat op www.prorail.nl. Hier kunt u zich ook opgeven voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u mij bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27 88 30 32

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @GronBereikbaar: Van vanavond 20.00 uur tot morgenochtend 06.00 uur is de verbindingsweg vanaf Ring West (N370) naar de N7 richting Drac…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.