De bouw van Typhoon verloopt voorspoedig en binnenkort start Nijestee met de verhuur van de appartementen. De appartementen hebben een, twee of drie slaapkamers en verschillende huurprijzen. Ze vallen allemaal onder de sociale huurtoeslaggrens. 

De appartementen worden in maart op www.woningnetgroningen.nl te huur aangeboden. Dit gebeurt in twee keer. De eerste keer staan de appartementen op de begane grond en de eerste verdieping op WoningNet. De tweede keer (twee weken later) biedt Nijestee de appartementen op de tweede en derde verdieping aan.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een van de appartementen, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet. U kunt per keer op maximaal twee woningen een reactie plaatsen.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Maandag 3 december 2018 heeft Margriet Seip het bouwbord voor de nieuwbouw Kinderboerderij/NDE in het Stadspark ont… https://t.co/mQqWtrkIDy

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok