De projectruimte van Stichting WEP is gehuisvest in de van Leeuwenhoekstraat op nummer 44.

In oktober komen kunstenaars vanuit Mallorca naar Groningen. Ze gaan hun werk tonen in de projectruimte van stichting WEP. Net als tijdens de tentoonstelling op Mallorca in mei kan het publiek ook deze keer werk van verschillende disciplines  bewonderen. De  deelnemende kunstenaars zijn: Rafa Adrover, Julio León, Marcos Vidal, Fabian Schalekamp en Maria Uribe uit Mallorca en Franzis Wiese, Eduard Bezembinder, Maria Jager en Henrik Kröner uit Groningen.

Het werk van deze kunstenaars is vanaf 5 oktober te zien en de opening zal om 17 uur plaatsvinden in de projectruimte. De tentoonstelling zal op vrijdag, zaterdag en zondagen te bezichtigen zijn  van 13:00 - 17:00 t/m 27 oktober 2013.

 

Vorig jaar maakten Maripau Ruiz en Franzis Wiese  kennis met elkaar op Mallorca, mede door deze ontmoeting werd in de museale ruimte “Can Gelabert” te Binissalem in mei 2013 een groepsexpositie met Nederlandse en Duitse Groninger kunstenaars op het eiland georganiseerd.  Ruim een maand lang was het werk van Henrik Kroner, Maria Jager, Colien Langerwerf, Eduard Bezembinder en Franzis Wiese te zien. Er was veel belangstelling, ook van de vele buitenlandse bewoners.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok