Hier en daar op de website van Grunobuurt.nl vind je de tegel van WeHelpen. Waarom staat-ie daar, wat is het en wat kun je met dit online platform als je in de Grunobuurt woont?

Ik woon in de Grunobuurt en zoek hulp

Waarmee je ook hulp nodig hebt, met WeHelpen.nl zoek je online naar hulp. Heb je je been gebroken en kun je even geen boodschappen doen? Met WeHelpen zoek je hulp in de buurt. Maar je kunt ook denken aan bezoek of hulp voor een autistisch familielid of hulp bij het organiseren van een buurtborrel. Het gaat kortom om elkaar helpen, om goed nabuurschap. Vrijblijvend, serieus en online goed geregeld.

Ik woon in de Grunobuurt en wil graag iemand helpen

Goed plan! Ga naar www.wehelpen.nl/GR/Groningen/hulpvragen en zoek op de kaart. Op dit moment zijn er nog geen hulpvragen in de Grunobuurt, maar wel in de Rivierenbuurt en in de Hereweg- en Oosterpoortbuurt. Je hulp wordt bijzonder op prijs gesteld.

Waarom WeHelpen op Grunobuurt.nl?

WeHelpen is mede opgericht door een Groninger: Coen van der Steeg. Samen met een aantal anderen maakt hij zich al jaren sterk voor burenhulp en nabuurschap op een nieuwe, eigentijdse manier. Inmiddels hebben zich verschillende partijen aangesloten bij de corporatie WeHelpen, waaronder Achmea, Menzis, Rabobank, CZ, PGGM, Nijestee en gemeente Groningen (volledig overzicht hier). Door een link aan te bieden hoopt Grunobuurt.nl hulpgevende of hulpvragende Grunobuurtbewoners op weg te helpen.

Meer weten?

Over WeHelpen

• Introductie WeHelpen

•   Helping each other is the natural thing to do - by Coen van de Steeg at TEDxBinnenhof 2014

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @VRgroningen: Vanaf vandaag is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen in het OV. Dit is even wennen! Heb j…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

wijkvernieuwing Grunobuurt-Noord

Stadspark Groningen tegel sec

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.