Wij is dichtbij ……

Het Sociaal Team, op 1 september 2015 begonnen, is aan het omvormen tot Wij Rivierenbuurt. De feestelijke opening vindt plaats  in oktober. Wij zullen hier nog uitgebreid bekendheid aan geven.

Wij Rivierenbuurt .....

Is er voor de wijken: Rivierenbuurt, Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Grunobuurt, Herewegwijk, Oosterpoort en De Meeuwen. Op dit moment zijn wij doende het voormalige Talmahuis te verbouwen  om (onder andere) ruimte te maken voor het consultatiebureau en nieuwe collega’s, én om er een gezellige ontmoetingsruimte van te maken waar buurtbewoners elkaar kunnen treffen.

Wat betekent dit voor u als buurtbewoner?

Dat betekent dat u met alle vragen met betrekking tot  zorg en welzijn bij Wij Rivierenbuurt terecht kunt. Het team wordt uitgebreid met alle kennis die daarvoor nodig is. Wilt u een deeltaxi aanvragen? Wilt u opvoedingsondersteuning krijgen? Wilt u vrijwilligerswerk doen? Heeft u vragen over de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO)?? Of wilt u activiteiten organiseren?

Dan bent u bij ons welkom.

 

Hoe kunt u ons bereiken?

U kunt ons bellen via: 050-3676400 (ma. t/m vr. 09.00 – 17.00 uur)

Of e-mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .... of gewoon langskomen op Merwedestraat 54.

Website: https://wij.groningen.nl/wij-in-de-wijk/wij-oosterpoort-rivierenbuurt

Facebook: WIJ Rivierenbuurt

 

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @Nijestee: Hebben wij onlangs onderhoud uitgevoerd aan uw keuken, badkamer, toilet of cv of zijn we voor een andere grote klus bij u gew…

Grunobuurt

In de folder 'Activiteitenprogramma Buurtcentrum Stadspark mei-juni 2019' vind je alle speciale mei+juni-activiteit… https://t.co/KGdfXtlfGb

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK