Vernieuwing naast traditie

Alle Stadjers zijn van harte welkom op zondag 1 januari 2017 op het Nieuwjaars feest van de gemeente in MartiniPlaza. Het feest krijgt het karakter van een festival: Het Nieuwjaarsfestival Groningen 2017.

De gemeente heeft samen met de organisatoren van de Nieuwjaarsfeesten van de afgelopen vier jaar en MartiniPlaza een aantrekkelijk en gevarieerd programma samengesteld. Het Nieuwjaarsfestival 2017 belooft een gezellig feest voor jong en oud te worden.  

Gevarieerd programma

Het gevarieerde programma houdt rekening met de wensen van uiteenlopende Stadjers. Om ook de zeer jonge inwoners mee te laten genieten begint het festival om 16.00 uur ’s middags. Om 24.00 uur is het Nieuwjaarsfestival 2017 ten einde.

Het programma biedt veel nieuwe onderdelen, maar kent ook traditionele elementen. Zo zal burgemeester Peter den Oudsten in elk geval een Nieuwjaarstoespraak houden. Kortom, een groots feest voor en door de inwoners van de stad Groningen. Het voorlopige programma is te vinden op de website nieuwjaarsfestivalgroningen.nl. De programmering wordt op de website continu aangevuld met acts, optredens en artiesten.

Gratis toegang en Kermis

Het Nieuwjaarsfestival 2017 zal breed van opzet zijn en daarmee aantrekkelijk voor vele Stadjers. De entree van het Festival is gratis evenals de parkeergarage. Dat geldt ook voor de Kermis die op 1 januari van 16.00 uur tot 19.00 uur open is. Bezoekers krijgen een strippenkaart per persoon voor één keer een rit op alle attracties.

Het eten en drinken is niet gratis: daarvoor moet met munten betaald worden die voor 2,50 euro per stuk te koop zullen zijn in MartiniPlaza. Een drankje kost één munt, hapjes zijn er voor één of anderhalve munt.

Vanaf 18.00 uur gaat het hoofdpodium open waar de burgemeester om 20.00 uur zijn toespraak houdt. Vanaf 20.00 uur gaat de Springerzaal ook open.

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

28 september is het Burendag. Zin om iets te organiseren? Subsidie kun je nog tot 17 augustus aanvragen. https://t.co/e6IOy5kADo

Grunobuurt

RT @JittieWildeman: Goedemorgen tuinliefhebbers. A.s. weekend welkom open tuindagen stad Groningen en omstreken 10-17u. Ook 1 stadstuintje…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK