Onlangs is het platform Dat is Groningen gestart, het diversiteitsplatform van de gemeente Groningen. Het platform verzamelt de verhalen over Groningers en hun initiatieven die onze stad zo mooi maken. Door elkaars verhalen te vertellen, wil het platform mensen nog meer met elkaar verbinden.

Dat is Groningen verbindt Groningers met goede verhalen, foto’s en video’s. Verhalen die bijdragen aan solidariteit, inclusiviteit en/of diversiteit. De content wordt gemaakt door de partners, de redactie en de correspondenten van Dat is Groningen: allemaal Groningers, midden in de samenleving. De content is altijd positief van aard, misschien een enkele keer verbazend. Daar waar dingen beter kunnen, wil Dat is Groningen de plek zijn die aanzet tot oplossingen.

Heb je tips, suggesties, vragen of wil je correspondent worden voor Dat is Groningen? Neem contact met op met

Dat is Groningen
Boterdiep 63
9712 LK Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: DatisGroningen.com

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Woon je in de Grunobuurt dan kun je zondag a.s. meedoen met de Gruno's Kerstwandeling. Deze wordt georganiseerd doo… https://t.co/ytYg0Izv5z

Grunobuurt

Zondag 23 december, 21u De Rank (naast ingang Stadspark): Sing-in. Lekker samen bekende kerstliederen zingen met… https://t.co/JyN3bFuGfZ

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok