Het eerste wapenfeit van de nieuwe activiteitengroep Grunobuurt is een gezellige Game Night (spellen-avond) op donderdagavond 8 november vanaf 19.30 uur in de kelder van Buurtcentrum Stadspark. Kom je ook?

Na de oproep kwamen wij als enthousiaste Grunobuurt-bewoners op 25 september j.l. bij elkaar voor 't eerste overleg. Er hadden zich al 5 extra mensen aangesloten van 25 - 65 jaar ... en dat stemt uiteraard tot tevredenheid.

Ons doel is om op regelmatige basis, laagdrempelige buurtactiviteiten te organiseren die niet duur zijn en ook niet heel veel voorbereiding vragen. We denken hierbij vooral aan aan spel, food/ koken en sport/ beweging etc. Of wellicht heb jij als bewoner van de Grunobuurt zelf ook nog leuke ideeën? Laat het ons dan weten!!

Wij willen de buurtactiviteiten 't liefst plaats laten vinden in het Buurtcentrum ... en dat het ook de locatie is om te verzamelen voor andere activiteiten. Helaas is daar niet altijd gelegenheid op de avonden, omdat de zalen veelal bezet zijn. Het vroegere jeugdhonk in de kelder van 't Buurtcentrum wordt echter al jaren niet meer gebruikt ... en dat vinden wij zonde. Er is tenslotte ook een bar!

De activiteitengroep vindt het een prima ruimte voor bijvoorbeeld een spellenavond en eten/ drinken. Daarom gaan we deze ruimte snel geschikt maken voor leuke activiteiten. Er wordt dus binnenkort schoongemaakt, geschilderd én er komt een andere inrichting.

Wil jij meehelpen met de klussen in de kelder? Of lijkt meedenken / meedoen in de organisatie van de groep je leuk?
Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groeten,
Jan, Karin, Rudie, Tineke, Bram, Marin, Lucretia en Bouke

 

Donderdag 8 november GRUNO'S GAME NIGHT !!!

- in de kelder met bar van het Buurtcenrtrum Stadspark -

Save the date .... en hou de website + de Social Media in de gaten !! 

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK