Eén keer per jaar worden in de Grunobuurt de Grunokriebels georganiseerd: een zaterdag in het voorjaar waarop buurtbewoners gewapend met vuilniszakken en grijpertjes de buurt ingaan om de boel weer netjes te maken. Kun je niet wachten tot de volgende Grunokriebels? Dan kun je op de site van Supporter van Schoon je favoriete stukje Grunobuurt aanwijzen dat je graag schoon houdt.

Op supportervanschoon.nl kun je nu aangeven welke plek voor jou zo bijzonder is, dat je het er graag netjes houdt. Je eigen straat bijvoorbeeld. Of het speelveldje. Of een stukje rond de ondergrondse vuilnisbak. Als je deze locatie aftekent op de interactieve kaart van supportervanschoon.nl én je zet je naam eronder, dan heb je voortaan je eigen ‘schoongebied’: een stukje Grunobuurt dat schoon is dankzij jou.

>> INLOGGEN EN JE SCHOONGEBIED KIEZEN

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Ondertussen in COOP Lubbers aan de Paterswoldseweg ... Woensdag 18 december 10u gaat de supermarkt weer open. https://t.co/B7q50JIh5o

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.