Voor iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van de vorderingen rond de aanleg van de busbaan, verzorgt de aannemer een maandelijkse nieuwsbrief. Hieronder kunt u de nieuwsbrief van november 2015 lezen. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het laatste nieuws én foto's vind u ook altijd op de projectwebsite www.aanlegbusbaan050west.nl.

Uit de nieuwsbrief van november 2015:

Zoals in de nieuwsbrief van oktober al was aangegeven, hebben wij (de aannemer KWS / Heegeman, red.) de afgelopen periode de funderingen en de vloeren van de bouwkuipen aan weerszijden van het Noord Willemskanaal gerealiseerd. Verder is in de buispalen een vloer van onderwater beton aangebracht.

Aan de westzijde van het Noord Willemskanaal zijn de eerste wanden van de kelderconstructie gestort. Ook is inmiddels gestart met de realisatie van de wanden van de kelderconstructie aan de oostzijde. Bovendien is een begin gemaakt met de realisatie van de keerwanden onder het Emmaviaduct.

Ook aan de Zaanstraat zijn reeds de nodige werkzaamheden verricht. Zo is de bestrating bestaande uit klinkerverharding verwijderd, is het cunet voor de busbaan uitgegraven en is gestart met de aanleg van de nieuwe riolering nabij de VL-post.

Deze week is er gestart met werkzaamheden aan de Koeriersterweg.

Wilt u op de hoogte blijven?

Een overzicht van de werkzaamheden kunt u volgen via de fotopagina van onze website www.aanlegbusbaan050west.nl. Indien u verdere vragen of opmerkingen heeft betreffende dit project, dan kunt u digitaal contact opnemen met de omgevingsmanager, Tessa Hofstra.

Dit kan via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tessa is de vervanger van omgevingsmanager Sjef van Beckhoven en regelt zaken omtrent informatie en communicatie.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @GronBereikbaar: Van vanavond 20.00 uur tot morgenochtend 06.00 uur is de verbindingsweg vanaf Ring West (N370) naar de N7 richting Drac…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.