Door Jonathan Euverman – wijkcoördinator Nijestee

Graag houd ik jullie op de hoogte van het volgende:

Bewonersborrel

Op 5 april 2018 ben ik aanwezig bij de bewonersborrel in de Grunobuurt. Ik neem het boekje ‘Van plan tot steen’ mee en een aantal afbeeldingen van hoe de Grunobuurt eruit zal komen te zien. Samen met de organisatie van de bijeenkomst zullen we kinderen vragen mee te denken over de invulling van de speeltuin die gerealiseerd zal worden naast Lampisterie.

Bomenkap

Volgende week zullen twee bomen aan de Paterswoldseweg gekapt worden. Dit is nodig om kabels naar het travo-huisje te leggen. De dagen voorafgaand aan het kappen van de bomen zal de Paterswoldseweg gedeeltelijk gestremd zijn, omdat de kabels onder de Paterswoldseweg door gelegd dienen te worden. De gemeente zal omwonenden ook informeren.

Informatieavond bewoners Hoornsediep

In de loop van de komende twee weken zullen de bewoners van het meest noordelijke blok woningen aan het Hoornsediep een uitnodiging krijgen van Nijestee voor een informatiebijeenkomst. We willen de bewoners graag inlichten over de activiteiten die de komende tijd rondom hun woningen gaan plaatsvinden.

Van ‘Van plan tot steen’

Op zeer korte termijn beginnen we met het uitdelen van de boekjes in de Grunobuurt. Ook de bewoners aan de overzijde van de Paterswoldseweg zullen een exemplaar ontvangen. Bij de huurwoningen zullen collega’s aanbellen en de bewoners een paar vragen stellen over het wonen in de woning en wijk. De koopwoningen zullen het boekje in de brievenbus krijgen.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

wijkvernieuwing Grunobuurt-Noord

Stadspark Groningen tegel sec

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.