In samenwerking met Gruno’s Buurtcafé houdt een aantal buurtgenoten in augustus twee keer een pop-up spreekbuurtje in de open lucht. En wel op maandag 3 en maandag 17 augustus op het plein van Buurtcentrum Stadspark.

Even bijpraten op het plein

Bij een spreekbuurtje kun je even buurten, een bakkie doen of een leuk of minder leuk onderwerp bespreken met buurtgenoten. Of heb je een leuk idee voor de buurt en heb je daar hulp bij nodig?

Bij beide pop-up spreekbuurtjes zijn in elk geval twee buurtbewoners aanwezig. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de anderhalve meter. Kom je even langs?

Augustus 2020: 2x op maandag van 19.30 tot 20.00 uur

- bij noodweer gaat een spreekbuurtje niet door -

  • Maandag 3 augustus, 19.30 - 20.00 uur, plein Buurtcentrum Stadspark, Lorentzstraat 11
  • Maandag 17 augustus, 19.30 - 20.00 uur, plein Buurtcentrum Stadspark, Lorentzstraat 11Spreekbuurtjes in buurtpand Koppel vervallen

Sinds juni 2018 houden een aantal buurtbewoners en leden van Wijkraad Grunobuurt in buurtpand Koppel (Grunostraat 1) voorafgaand aan elke wijkraadvergadering een 'spreekbuurtje': een soort spreekuur voor de buurt, maar dan een half uurtje. Vanwege het coronavirus zijn deze spreekbuurtjes komen te vervallen. Zodra het weer toegestaan is en verstandig lijkt, worden de maandelijkse spreekbuurtjes in buurtpand Koppel hervat.


Lees ook deze artikelen:

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

wijkvernieuwing Grunobuurt-Noord

Stadspark Groningen tegel sec

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.