Op 21 april is er door de medewerkers van het Buurtcentrum weer een gezellige avond georganiseerd. Een avond speciaal gehouden voor de vrijwilligers die werkzaam zijn in het buurtcentrum Stadspark... om hen eens extra  in het zonnetje te zetten. De vrijwilligers kregen o.a. een heerlijk drie-gangen menu aangeboden.

Het thema was dit jaar Amerika. Tussen de gangen door werden er quizzen gedaan, waarbij de spelers per tafel - met ieder een naam van een Amerikaanse staat - punten kon verzamelen. Een aantal deelnemers liepen als Cowboy of Indiaan rond. Er moesten op allerlei gebied vragen over Amerika beantwoord worden, muziek van vroeger herkend worden en er moest een heuse regendans gedaan worden. En dat laatste had resultaat, we kregen regen!

Tot slot een kleine Bingo waarmee de punten per staat omhoog gehaald konden worden en uiteindelijk heeft de staat Texas gewonnen. Het was al met al een geweldige avond.

Hierbij dank aan de organisatie en degenen die de avond tot een succes hebben gemaakt.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Dus hebt u informatie, al is het ook maar iets dan moet u niet vergeten ons snel te bellen kijkt u anders alstublie… https://t.co/Y5Ezh4af7f

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.