In 2018 zijn per mail of tijdens een spreekbuurtje verschillende verkeersknelpunten in en om de Grunobuurt gemeld. Op onderstaand kaartje kun je zien welke dat zijn. Ook in 2019 gaat Wijkraad Grunobuurt in gesprek met de gemeente over deze knelpunten. De Wijkraad heeft echter niet de illusie dat alle knelpunten kunnen worden aangepakt. Daarom vraagt de Wijkraad: van welke drie knelpunten vind jij dat ze echt moeten worden aangepakt?

Klik in het kaartje hieronder op een van de bolletjes voor een uitleg van het verkeersknelpunt. Welke vind jij ook belangrijk? Wijkraad Grunobuurt hoort het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Uiteraard ben je ook van harte welkom om je keuze toe te lichten op een spreekbuurtje: elke eerste maandag van de maand, van 19.30 - 20.00 uur in buurtpand Koppel (Grunostraat 1). Het eerstvolgende spreekbuurtje is op maandag 1 april.
NB: Meld verkeersknelpunten óók via de app Slim Melden bij de gemeente om het dossier over dit punt op te bouwen.

 Eén van de gemelde 'struikelblokken' in of om de Grunobuurt: de klaphekjes bij De Rank (Paterswoldseweg): 

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Uit de basismonitor van de Sint begrepen wij dat mensen die wonen of werken in de Grunobuurt bovengemiddeld zoet zi… https://t.co/qSJQNUo0nH

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok