Bij de Westinghousestraat zijn borden geplaatst waarop staat dat de straat van 8 april tot en met 19 april 2019 afgesloten is. De borden zijn verschenen voordat de bewonersbrief bezorgd is. Deze brief valt als het goed is 3 of 4 april bij de bewoners in de bus. De bewonersbrief vind je ook hier.

In opdracht van de Woningstichting Nijestee voert Schagen Infra van maandag 8 april 7.00 uur tot en met dinsdag 23 april 2019 werkzaamheden uit in de Westinghousetraat. In verband wordt de Westinghousestraat gedeeltelijk afgesloten. Op de afbeelding in de bewonersbrief kun je zien waar precies.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het openmaken van de bestrating en het graven van sleuven. In deze sleuven worden de leidingen voor de nieuwbouw gelegd. Na afloop worden de sleuven dichtgemaakt en wordt de bestrating hersteld.

In verband met deze werkzaamheden ontstaat volgens de uitvoerder enige hinder. De uitvoerder belooft de werkzaamheden zo uit te voeren dat de hinder tot een minimum beperkt blijft.

 

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @VRgroningen: Vanaf vandaag is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen in het OV. Dit is even wennen! Heb j…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

wijkvernieuwing Grunobuurt-Noord

Stadspark Groningen tegel sec

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.