De komende jaren zal het verkeer onder druk staan door de wijkvernieuwing in Grunobuurt-Noord, bouwverkeer Spoorzone en Aanpak Ring Zuid. Ook de onderdoorgang Paterswoldseweg vraagt om nieuwe oplossingen, bijvoorbeeld door de nieuwe uitvalsweg voor Laanhuizen die uitkomt bij de Parkwegbrug. Ten slotte zijn bepaalde huidige verkeerssituaties in de Grunobuurt niet ideaal.

In afwachting van het gesprek met de verkeerskundige van de gemeente Groningen, inventariseert de wijkraad van de Grunobuurt de verkeersknelpunten in de buurt. Op onderstaand kaartje staan de (mogelijke) knelpunten die onder andere tijdens het spreekbuurtje van 18 juni ingebracht zijn.

Verkeersknelpunt melden

Wil je ook een (mogelijk) verkeersknelpunt melden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met tekst en uitleg en het liefst ook met een foto of filmpje. Je kunt natuurlijk ook langskomen op een spreekbuurtje (zie Agenda) om het knelpunt toe te lichten.

Verkeersknelpunten Grunobuurt v1.3 (op 10 juli 2018)
Update 10 juli 2018: verkeersbord doodlopende weg Hoornse Diep is geplaatst.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Ondertussen in COOP Lubbers aan de Paterswoldseweg ... Woensdag 18 december 10u gaat de supermarkt weer open. https://t.co/B7q50JIh5o

Grunobuurt

RT @dvhn_nl: Groningen legt 100.000 euro op tafel om in maart een goed gastheer te zijn voor enkele duizenden professionals uit de ict-were…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.